Vores leveringsbetingelser

 

Din pakkeforsendelse

Vi sender med DAO, GLS, PostNord som leverer dagen efter 95% at tiden - det kan dog tage op til 7 dage. Shot with love har ingen indflydelse på vogmand`s leverings tider, og kan ikke drages til ansvar for forsinkelser.

Fragt

Det koster et beløb at få din vare tilsendt. Fragten afhænger af vægten og størrelsen på produktionen. I prisberegningen oplyses altid den gældende fragtpris for den aktuelle produktion. Vi sender ikke pr. efterkrav. Shot with love bruger DAO som fragtleverandør. Shotwithlove.dk står ikke til ansvar for levering eller leveringstiden hvis afsendelsesdatoen er overholdt.

Leveringstid

Levering | Vogmand | Shot with Love

Den typiske leveringstid i Danmark er ca. 2-4 hverdage. Hvis Shotwithlove.dk modtager bestilte varer retur på grund af forkerte, mangelfulde oplysninger om leveringsadressen eller hvis du ikke er hjemme til at tage imod forsendelsen, må du afholde leveringsomkostningerne til genfremsendelsen af varen med leverandøren til den korrekte adresse.

Vi beder dig derfor give os præcise oplysninger om leveringsadressen. I tilfælde af beskadiget kasser eller post fra Vogmanden, skal modtagelse af ordren nægtes, for at have mulighed for at søge erstatning for ødelagt vare under transporten. Det er Vogmand`s ansvar at erstatte eventuelle ødelagte produkter, og Shotwithlove.dk påtager sig ikke ansvaret for erstatning i tilfælde af ovenstående.

Emballage

Levering | Emballage | Shot with Love

Alle tryksager pakkes i kraftig emballage for at sikre at de ikke bliver beskadiget under forsendelsen. Er din pakke beskadiget, er det vigtigt du nægter modtagelse, hvis du modtager pakken, og tryksagen er ødelagt, skal du selv lave en reklamation hos kuréren, hvis du nægter modtagels får vi den retur og kan tjekke det for dig, og vi kan sende dig noget nyt.

 

 

Efterlysning af pakker

Skal du efterlyse din pakke, gøres dette ved at kontakte DAO her.

Skal du efterlyse din pakke, gøres dette ved at kontakte GLS her.

Skal du efterlyse din pakke, gøres dette ved at kontakte PostNord her.