Sikker betaling

Vores sikker betaling

Du kan betale online på shotwithlove.dk ved brug af Dankort, Visakort, Visa Electron, Mastercard. For erhvervskunder er der også mulighed for fakturering.

Visa Dankort MasterCardApplePay MobilePayViabillBetales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.

Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken shotwithlove.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for produktionen trækkes først, når produktionen sendes fra shotwithlove.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Ved fremsendelse af rykker pålægges denne et rykkergebyr på DKK 100,-