Om os

Shot with love

Behind the scene

Hos Shot with Love elsker vi fotos! Fotos giver os en unik mulighed for at fortælle og gengive vores personlige, unikke historier. Uanset om det er fotos af de små hverdagsøjeblikke, feriebilleder, fotos fra begivenheder eller professionelle studie- og landskabsbilleder, så er de alle med til at hjælpe os med at genopleve store og små oplevelser i vores liv. Derfor fortjener dine fotos at bliver trykt på produkter af den højeste kvalitet.

I Norden har de perfektioneret dette synspunkt til en kunst. Skandinavisk design understøttes af en elegant blanding af funktionalitet og minimalisme og understøttes af et demokratisk ideal om brugbarhed og tilgængelighed. Resultatet? Fantastisk vægkunst til hjemmet.

Vores succes

me

Følg os på Instagram

Vores succes bunder ikke kun i vores fokus på høj kvalitet og kundetilfredshed, men også i vores evne til at tilpasse os en verden, der er i konstant forandring. For at kunne sikre en altid høj kvalitet er innovation et vigtigt nøgleord for os. Vi arbejder innovativt med alt lige fra at udvikle til at introducere nye fotoprodukter og designmuligheder.

På Shot with Love brænder vi for indretning og design! Vores forretningsidé er enkel – alle skal have råd med trendy og flot vægkunst. På Shot with Love finder du et af Skandinaviens bredeste udbud af plakater. Vi opdaterer løbende vores sortiment for at kunne matche de seneste trends inden for indretning og design. Hos os finder du noget til alle rum og indretningsstile!

Testimonials

Nogle gange er mindre mere, når det kommer til kunsttryk.

Jeg elsker naturens magi, og det er den følelse og kærlighed, som jeg vil dele med og formidle i mine billeder. Jeg håber, du også vil føle det!